MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2014/- Valon Azizi - 2014 - Komplet Albumi/

Ballina e: home/- Albumet - 2014/- Valon Azizi - 2014 - Komplet Albumi/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Valon Azizi & H
evzi Kumanova -
Po shkelqen.mp
3
Valon Azizi & M
c Lani - Vet ve
t u largova.mp3
Valon Azizi - H
ajde Hajde sont
e kalle krejt.m
p3
Valon Azizi - T
allava.mp3
Valon azizi - E
ka lyp lulija
shpijen e madhe
.mp3
Valon Azizi - M
e lyp shum jet
pa hiq.mp3
Valon Azizi - T
a kam falur veq
ty zemren.mp3
Valon Azizi - Q
do sekond mendo
j ne ty.mp3
Valon Azizi - P
rej tirane isha
ardh veq me ty
ni her me dal.
mp3
Valon Azizi - S
ikur dhe nje je
te ta kisha jet
u.mp3

This page loaded in 0.008 sekonda