MUZIKA 2016

MUZIKA 2015

MUZIKA 2014

MUZIKA 2013

MUZIKA 2012 MUZIKA 2011 MUZIKA 2010-98
 

  Denycomputers.com - Index of: home/- Albumet - 2014/- Kole Oroshi - 2014 - Komplet Albumi/

Ballina e: home/- Albumet - 2014/- Kole Oroshi - 2014 - Komplet Albumi/

Celsi Dosjet   Skedar   |  

Hap/Mbyll statistiken
Shiko sipas listes
Degjo kenget
Emri Madhesia Skedari i ngarkuar
Kole Oroshi - A
rabella.mp3
Kole Oroshi - D
je dhe sot.mp3
Kole Oroshi - H
api i pare.mp3
Kole Oroshi - N
uk jam orator.m
p3
Kole Oroshi - M
e zor jeten e s
htyj.mp3
Kole Oroshi - T
eper vone.mp3
Kole Oroshi - N
a kur knojna.mp
3
Kole Oroshi - S
'kan qka me na
ba.mp3

This page loaded in 0.011 sekonda